Våre lokaler

Vi har høye krav til hygiene og vannkvalitet. Det tas derfor prøver av vannet i bassengene flere ganger om dagen, og vanntemperaturen er minimum 34 grader.

Det er mulig å kjøpe badebukse til babyen (75 kr) og antisklisokker (40 kr) av instruktøren. Vipps #83166. Har barnet sluttet å bruke bleie, kan det bruke vanlig badetøy.

Alle lokalene våre er utstyrt med lekegrind i dusjrommene, der barnet kan være imens du dusjer. Du vil også finne låsbare skap til verdisaker.

Trykk på ditt kurssted i menyen til høyre, for å se hva som er tilgjengelig der og hva du må ta med. Garderobene på Hovseter er litt bedre utstyrt enn på Ullevål fordi vi eier disse lokalene.

Det er veldig viktig at alle voksne dusjer uten badetøy og vasker seg med såpe under armer, føtter og underliv før bad. Barn fra cirka 1 år bør også dusje.

Her finner du oss

BabySwim holder til i sokkeletasjen i det beige huset i Arnebråtveien 114. Huset ligger i krysset Arnebråtveien/Landingsveien, og innkjøring til parkeringen er fra Landingsveien. Du kan også parkere i småveiene langs Arnebråtveien eller langs fortauet mot Rema 1000 i Arnebråtveien. Det god plass til barnevogner under taket ved inngangen. Det er bare å gå ned trappen, så finner du oss i sokkeletasjen.

Lokalene

Vi tilbyr kurs for barn fra 3 måneder og opp til 4 år. Bassenget er ca. 8 meter langt, 4,5 meter bredt og 1,3 meter dypt. Det brukes kun til babysvømming, og rommet er stille og rolig. Det er benker i bassengrommet som dere kan sitte på før timen. Garderobene er utstyrt med: stellematter, stellebord, varmekabler i gulvet, søppelbeholdere til bleier, dusjrom og lekekrok.

Vi har også en sofakrok utenfor garderobene. Mange kursdeltagere liker å kose seg her etter kurset. Vi selger frukt, drikke, kaffe, vafler (kun på ettermiddag og kveld) og boller. Det er også lov å spise medbrakt mat. Vi har mikrobølgeovn og en dispenser med varmt vann som dere kan benytte fritt.

Vipps: Babyswim Mat & drikke #131579

Her finner du oss

BabySwim holder til på treningssenteret Domus Athletica i Trimveien 4. Det ligger mellom Ullevål og Blindern i Oslo, rett på innsiden av Store Ringvei (Ring 3). 

Lokalene

Vi tilbyr kurs for barn fra 3 måneder og opp til 4 år. Bassenget er ellipseformet, og det er plass til to ledsagere til hvert barn på alle kursene våre her. Barnet må være under 4 år. Ta med en hengelås til skapet ditt og et ekstra håndkle som barnet ditt kan ligge på når du skifter.