Om oss

Om BabySwim

Helt siden Fridtjof Andersen grunnla BabySwim i 1989 har vi vært opptatt av å legge til rette for en felles arena hvor familier i samme livssituasjon kan møtes. Vi har også en ambisjon om å være landets beste og mest innovative miljø for baby- og småbarnssvømming. 

Å være omgitt av vann er en gjenkjennelig setting for babyer. De positive fellesopplevelsene vi gir i kursene våre utvikler både selvfølelsen og selvtilliten hos foreldre og barn. Vi skaper rom for å være tilstede i øyeblikket “her og nå” sammen. Du og barnet ditt får oppleve nye ting, leke og kose dere, og dette styrker båndet mellom dere. 

Vår instruktørutdanning setter høye krav til instruktørenes evne til empati, kommunikasjon og forståelse. Du kan være trygg på at ethvert kurs hos oss er ledet av en instruktør med grundig innsikt i babysvømming og en genuin interesse for barns motoriske og psykologiske utvikling. 

Når du tar ditt første kurs hos oss, legger du ut på en oppdagelsesreise i vannets muligheter sammen med barnet ditt. Å bli trygg og glad i vann er en gave for livet. Forhåpentligvis, legger vi grunnlaget for livslang kjærlighet til vann.

Velkommen til babysvømming hos oss! Vi gleder oss til å ta imot dere.

Beste hilsen,

Lill Cathrin Andersen

Daglig leder