You are currently viewing Praktisk informasjon

Praktisk informasjon

Velkommen til kurs hos oss!

Høstkurs 2021

Kursstart 16. august – 20. august (uke 33).

Siste kursuke 18. oktober – 22. oktober (uke 42).

Kursene går over 9 ganger. Stengt i høstferien 4. –  8. oktober (uke 40).

Pris kr 2.655 ,-

Praktisk informasjon

Velkommen til ny kursstart hos Babyswim. Vi håper dere vil trives og at dere vil finne dere tilrette – selv med tilpasninger i drift på grunn av smittevern. Vi setter stor pris på at dere spiller på lag og følger våre smitteverntiltak. Det er avgjørende for at vi skal kunne holde åpent i tiden fremover.

Oppmøte for nye kursdeltakere: 30 minutter før kursstart.

Her kommer derfor en påminnelse om våre retningslinjer for smittevern pga covid-19.

Retningslinjer for svømmere hos Babyswim

 • Desinfiserer hender før du går inn i våre lokaler (dispenser ved inngangspartiet).
 • Vi ber om at du kommer 15 min før timen starter og at du er ferdig i garderoben 15 min etter svømmetimen.
 • Det er pr. nå kun mulig å svømme med en forelder. Det betyr at begge foreldre dessverre ikke har mulighet til å svømme sammen og besteforeldre kan ikke være med. Har du søsken som svømmer på ulike kurs så er det ikke anledning til å komme sammen og vente i lokalene.
 • Det er dessverre ikke anledning til å oppholde seg i lokalene, utover skift i garderobe, før og etter svømming.
 • Kun forelder til baby som skal ammes/gi flaske kan sitte ned i våre fellesområder før/etter svømming.
 • Sykdom
  Vi anmoder alle foreldre om å være ekstra oppmerksomme i denne perioden og holde lav terskel for fravær dersom man selv eller barnet viser tegn til sykdom. Føre var holdningen hjelper oss alle.
 • Hoste, nyse i albuehule.
 • Er du i karantene kan du ikke delta på svømming.

Garderobe (før og etter svømming)

Vi har i denne perioden tilpasset våre garderober for å kunne imøtekomme krav    om en meters regel mellom voksne (denne gjelder ikke for barn).

 • I garderobene er det hengt opp informasjon om anviste plasser   (1 meters avstand) hvor man kan skifte før og etter svømming. Er det ingen ledige plasser så må vi be deg om å vente på utsiden av garderoben.
 • Middel for desinfeksjon av stellematter er tilgjengelig i begge garderober. Vi oppfordrer til å rengjøre stellematte og boks for oppbevaring av klær før og etter bruk.
 • Herregarderobe
  For å unngå for mange møtepunkter i herregarderoben er denne nå utvidet. Oppholdsrom/sofagruppe er midlertidig ombygget til herregarderobe. Er anviste plasser opptatt kan man benytte seg av den nye garderoben.

Dusjrom

 • Det er kun mulig å dusje/vaske seg før undervisning i vannet. Ønsker du å dusje etter svømmingen må vi be deg om å gjøre dette hjemme. Dette for å unngå for mange møtepunkter mellom foreldre. Vi ber om at du går rett i garderoben og skifter etter svømmetimen.
 

Pakketips

Ta med badetøy til deg selv, håndklær til deg og barnet, badebukse til barnet eller badetøy hvis barnet har sluttet med bleie, antisklisokker hvis barnet er over 9 måneder, hårbørste og sjampo. Du får kjøpt badebukse og antisklisokker i resepsjonen eller av instruktøren første kursdag.

Produkter

Badebukser til barnet (75 kr)

Alle barn som bruker bleie til daglig skal ha våre badebukser på når de er i vannet. Barnet skal ikke ha på seg annet enn badebukse i bassenget, så det trenger ikke badebleie eller annet under. Badebuksene sitter tett rundt barnets mage og lår, for å hindre at eventuell avføring kommer ut. Et friskt barn bæsjer vanligvis ikke når det er i bassenget, men for sikkerhets skyld må alle barn ha på seg en bukse som sitter godt. Badebuksen er også litt gjennomsiktig, så du fort oppdager det om barnet har bæsjet. Barn som har diaré skal ikke bade. Rensing av badevannet kan ta flere timer etter kontakt med avføring eller oppkast, hvilket kan føre til at påfølgende kurs må avlyses.

Antisklisokker (40 kr)

Alle barn eldre enn 9 måneder må bruke antisklisokker, så de ikke sklir og slår seg i dusjen eller i bassengrommet. Antisklisokker er viktig for at barnet ditt skal få en trygg og god opplevelse hos oss. Sokkene kan brukes flere ganger. Du kan kjøpe antisklisokker av instruktøren eller i resepsjonen ved første kursdag, om du ikke har dette allerede.

Garderobe og dusj

Vi har høy standard når det kommer til hygiene og renhold. Det er veldig viktig at alle voksne dusjer uten badetøy og vasker seg med såpe under armer, føtter og i underliv før bad. Barn som har begynt med fast føde eller som er eldre enn 1 år bør også dusje.

Det er fint om du tar av deg smykker og klokker. De kan låses inn i skap sammen med andre verdisaker. Skal dukke under vann, må du også skylle håret før du går i bassenget.

Parkering og betalingsformer

Hovseter

Adresse: Arnebråtveien 114, 0771 Oslo

Du kan bruke kontanter, kort eller Vipps. Du finner parkeringsplass foran huset. Disse plassene er forbeholdt til en per familie. Dersom dere kommer med flere biler, ber vi dere om å finne en plass i en av sidegatene. Det er viktig at de som har barn på armen har kortest vei å gå.

Ullevål, Domus Athletica

Adresse: Trimveien 4, 0372 Oslo

Du kan betale med Vipps eller kontant. Det er eget parkeringshus tilknyttet svømmehallen, med parkeringsavgift.

For mer informasjon om kursstedene, klikk på “Våre kurssteder”.

Bildetaking og filming

Mange ønsker seg et bilde eller en videosnutt som et minne fra babysvømming. Hvis du ønsker dette, så må du spørre instruktøren om tillatelse til dette på forhånd. Instruktøren vil informere om når i timen og hvor i bassenget bilder / film kan tas. Du har kun anledning til å ta bilder / film av ditt eget barn. Det er ikke lov til å ta bilder / film av andre barn eller foreldre.

Sykdom / Fravær / Ta igjen timer

Det er dessverre ikke mulighet for å ta igjen tapte svømmetimer hos oss, fordi vi har fulltegnede kurs hele uken. Avlysning av kurs på grunn av oppkast eller avføring i vannet er utenfor BabySwims kontroll, og det er derfor ikke mulig å få refusjon eller å ta igjen tapte timer på grunn av dette. Barnet skal ikke svømme ved svekket allmenntilstand og ved feber, diaré, smittsomme barnesykdommer, øyekatarr, etc. Vi fraråder svømming samme dag som barnet har fått vaksine og ved eventuell reaksjon etter at barnet har fått vaksine.

Avlysning av kurs

Det er svært sjelden at kurs hos oss blir avlyst. Hvis vi må avlyse på grunn av feil som er forårsaket av tekniske årsaker som skyldes BabySwim AS, vil vi sette opp ny kurstid for å ta igjen den tapte svømmetimen. Må vi derimot avlyse på gunn av årsaker som ikke skyldes BabySwim AS, som  f.eks. strømbrudd, smittsomt sykdomsutbrudd, epidemier eller pandemier,  pålegg fra myndighetene eller andre ytre omstendigheter som innebærer nedstengning, vil kursdagen ikke bli refundert eller tatt igjen.

Bestillingsvilkår

Avbestilling/Angrefrist

Ved kjøp av kurs kan du fra bestillingsdato og innen 48 timer melde deg av og motta full refusjon av kursavgift. Avbestilling må skje skriftlig til post@babyswim.no.

Ønsker du å melde deg av etter fristen og det er før oppstart av kursperioden, kan du sende en forespørsel til post@babyswim.no. Det kan gis refusjon om vi får solgt kursplassen til en ny kunde.

Etter påbegynt kursperiode er det ikke mulig å få refundert kursavgift ved avbestilling fra kundens side.

Avlysning av påbegynt kursperiode

 Avlysning av kurs i tilknytning til avføring eller oppkast i vannet står Babyswim ikke ansvarlig for. Dette gjelder også andre forhold som er utenfor Babyswims kontroll, som f.eks strømbrudd, smittsomt sykdomsutbrudd, epidemier eller pandemier, pålegg fra myndighetene eller andre ytre omstendigheter som innebærer nedstengning.

Det vil ikke være mulig å ta igjen svømmetimer eller motta økonomisk kompensasjon på grunn av dette.

Ved avlysning av kurs på grunn av tekniske årsaker som skyldes Babyswim, vil ny kurstid for tap av svømmetime bli tilbudt kunden. Erstatningstime kan bli satt opp på et annet tidspunkt enn den påmeldte kurstiden. Kunden kan ikke selv bestemme tidspunktet. Babyswim vil etter beste evne forsøke å tilrettelegge slik at erstatningstime passer tidsmessig for kunden.

Om avlysning av kurs skyldes Babyswim og erstatningstime ikke er mulig som følge av Babyswims forhold, så refunderes kursavgiften for den del av kurset som er avlyst.

Avlysning av kursperiode som ikke er påbegynt

 Avlysning av en hel kursperiode som ikke er påbegynt grunnet hendelser utenfor Babyswims kontroll vil kompenseres med 50% av kursavgift. Delvis avlysning av kursperiode som ikke er påbegynt grunnet hendelser utenfor Babyswims kontroll vil kompenseres med 50% av de tapte kursgangene.

Refusjon ved sykdom

 Dersom forelder eller barn ikke kan møte til kurs på grunn av sykdom, gis det ikke refusjon av kursavgift.

 Aldersregel

 Hovseter & Domus Athletica: 3 mnd. – 4 år. Når barnet har fylt 4 år må vi dessverre henvise våre svømmere til andre aktører.

Søskenrabatt

Vi tilbyr normalt 10 % søskenrabatt på barn nummer 2. Hvis du ønsker dette, må du sende en mail til post@babyswim.no med ordredetaljer og så vil vi manuelt refundere 10 % på den ene kursavgiften. Dette må gjøres i inneværende kursperiode. Vi kan dessverre ikke gi søskenrabatt for kursperioder som er avsluttet.

Det er dessverre ingen søskenrabatt for kurs i 2021/2022.

Velkommen til et hyggelig svømmekurs hos oss!

Med vennlig hilsen
Lill Andersen
Daglig leder for BabySwim AS