Stikket
 
Har du konto? Logg inn - Glemt passord?
Om Babyswim

ØNSKER DU KONTAKT MED OSS:

mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen

Adr.: Arnebråtvn. 114, 0771 Oslo. Tlf 22 14 81 80

 

VÅRE ÅPNINGSTIDER:

Mandag - torsdag kl. 08.30 - 15.00 og kl. 16.00-20.00.

Fredag kl. 08.30 - 13.00 og kl. 16.00 - 20.00.

 

Babyswim AS holder til på Hovseter og har drevet med baby- og småbarnsvømming i 29 år.

 

På Hovseter har vi et basseng som er spesielt bygget for svømming med små barn. Omtrent 50.000 barn har svømt hos oss siden 1989.

 

Vi har velskolerte, meget erfarne instruktører og et hyggelig og positivt miljø. 

 

HVORFOR SKAL JEG GÅ PÅ BABYSVØMMING?

 

Babysvømming skal først og fremst være noe morsomt og koselig man gjør sammen i den lille familien. Her kan man omgås uten noen forstyrrelser og bare være til stede for barnet.

Når barna får muligheten til å erfare vannet tidlig i en trygg setting, blir de fortrolige med elementet og utvikler raskt tilvenning og mestring.

 

Et av målene i babysvømming er at barnet skal lære å holde pusten under vann. Et barn kan ikke svømme med hodet over vann, men å holde pusten under vann er en forutsetning for å lære å svømme.

Vi lærer barna "selvbergingsprinsipper/øvelser". På den måten forbereder vi barna på situasjoner der barnet ufrivillig skulle ha fallt i vannet. Barnet lærer å holde pusten istedefor å trekke inn vann.

 

Fra første kursdag heller vi forsiktig litt vann over babyens hode og ansikt. På den måten venner barnet seg gradvis til å få vann over hodet. Når foreldre og barn føler seg trygge i bassenget introduserer vi dykket. Dette vil foregå omtrent midt i kurset. Instruktøren og foreldrene gjør dykket sammen de første gangene, og vi dykker kun når vi er sikre på at babyen føler seg trygg i situasjonen.

 

Se vår lille korte film på hvordan et første dykk kan være. Som dere ser er det ingen stor sak for barnet.

 

Det er viktig for oss at barnet så tidlig som mulig skal føle at det har kontroll over situasjonen. Vi lar derfor barnet dykke fra en matte, slik at barnet får lov å ta initiativ til dykket selv, så snart det klarer det. Et dykk skal alltid være så naturlig som mulig - et fall - ikke noen kraft som trykker eller presser ned. Barnet må ha kontroll over situasjonen for å føle trygghet. Å følge barnets utvikling i bassenget er ubeskrivelig spennende!!!

Gled dere!