Stikket
 
Har du konto? Logg inn - Glemt passord?

 

Adressen vår til HOVSETER:

Arnebråtvn. 114, 0771 Oslo

 

Fasade fra veien

Babysvømmingen på HOVSETER ligger i krysset Landingsveien - Arnebråtveien på Hovseter i Oslo. Vi holder til i kjelleren i det store, beigebeisete trehuset du ser når du kjører inn i gården. Babysvømmingens inngang finner du til venstre når du står på parkeringsplassen. 

Med buss (se trafikanten)

Nr 45, 46 og 47 stopper rett utenfor oss. Stoppested: "Orebakken" eller "Jarbakken".

 

Med trikk (link til rutetabell)

Hovseter stasjon. Det er ca. 15 - 20 minutter å gå fra stasjonen gjennom Hovsenter senter og opp til oss i enden av Landingsveien.

 

Med bil fra Smestad

Kjør inn Holmenkollveien og opp til Shell-stasjonen. Ta til venstre i lyskrysset og inn på Stasjonsveien. Ta til høyre i neste kryss og inn på Arnebråtveien. Babysvømmingen ligger på venstre hånd i toppen av bakken i krysset Arnebråtveien / Landingsveien.

 

Med bil fra Røakrysset

Ta til venstre mot "Hovseter" i lyskrysset ved Huseby skole / Gardeleiren. Etter trikkeskinnerne følger du veien i høyresving til du ser " Landingsveien" inn til venstre; følg den til enden. Babysvømmingen er på høyre side.

 


Adressen til DOMUS ATHLETICA PÅ ULLEVÅL:

Trimveien 4, 0372 Oslo.

 

P5070407r4

Adkomst

T-bane: Går av på Forskningsparken stasjon (Meteorologisk Institutt). 3-4 minutter å gå på gjørmete vei. ELLER Går av på Ullevål Stadion og følger asfaltert gangsti langs T-bane/hagekoloni. 3-4 minutter å gå.


Trikk: Trikk mot Rikshospitalet. Gå av på Forskningsparken stasjon (Meteorologisk Institutt). Det er 3-4 minutter å gå på frem til domus athletica på sti.


Buss: Buss 25/22 til Ullevål stadion (følg gangvei parallelt med t-bane) eller buss 22/25 til John Colletts plass (følg Vestgrensa helt frem).


Bil: Adkomst fra Ytre Ringvei. Mot øst tar man av fra Ringveien første til høyre etter bomringen. Mot vest kjører man forbi Ullevål stadion og tar til høyre rett etter bensinstasjonen/Mc Donalds. I runnkjøringen tar man til venstre (dvs. 3. til høyre) og kjører under Ringveien. Store parkeringsmuligheter ute og i parkeringshus (avgiftsbelagt).