Stikket
 
Har du konto? Logg inn - Glemt passord?

Velkommen til Babyswim!

Vi håper at dere vil trives på et hyggelig svømmekurs hos oss! Her følger litt informasjon om kursene. Vi har også satt opp noen "trivselsregler" som vi håper at alle kan lese og følge.

 

BADEBUKSE

Badebukse vi krever at barna bruker kan kjøpes hos oss til kr. 65,-. Den kan brukes flere ganger og vaskes på ullvask eller for hånd.

NB! Tåler ikke tørketrommel.

 

SKLISOKKER

Sklisokker anbefaler vi å bruke på barna fra 9-12 mnd. alder. Det er da begynner å reise seg, og lett kan skli i dusjen/bassengrommet på flisene og slå seg. Dette er til barnas beste og trygghet ved svømming hos oss. Sokkene kan kjøpes i resepsjonen hos oss til kr. 40,-.

 

HYGIENE

Det er MEGET VIKTIG at alle voksne og barn dusjer uten badetøy og vasker seg med såpe FØR bad. Babyer trenger ikke å dusje, men barn som er begynt med fast føde bør dusje før svømmingen. Skyll håret hvis du skal dykke under. Deodorantrester, lotion, hårmousse /gelé, sminke, klokker, smykker og lignende har negativ innvirkning på vannkvaliteten. Tyggis og snus passer heller ikke i bassenget. EN BADEGJEST SOM IKKE DUSJER FORURENSER BADEVANNET LIKE MYE SOM 50 GJESTER SOM HAR DUSJET…

 

VÅRE LOKALER

Vær vennlig å sette skoene på plass i skohyllene ved inngangen slik at barn og voksne slipper å snuble seg inn og ut fra svømmingen.

Vi har en sofakrok og mange av våre kunder koser seg der etter badet med kaffe, vafler, boller og medbrakt matpakke. De aller fleste er flinke til å rydde etter seg, men dessverre ikke alle. Vi minner derfor om at ALLE MÅ HUSKE Å RYDDE ETTER SEG: tørk av bord/barnestol, kost eller tørk opp hvis noe faller på gulvet, sett barnestoler og krakker på plass slik at det er hyggelig for dem som kommer etter dere.

Vi tillater oss også å påpeke at vi forventer hensynsfull oppførsel fra både liten og stor. For barna gjelder noen enkle regler: en sitter ned når en spiser og en hopper ikke i sofaer når en er på besøk. 

 

FRAVÆR / TA IGJEN TIMER 

Det er dessverre ikke mulighet for å ta igjen tapte timer da vi har utvidet antall svømmekurs til maks i forhold til vannkvaliteten.

Avlysning av kurs i tilknytning til avføring eller oppkast i vannet er ikke Babyswim sitt ansvar, og det vil derfor ikke være mulig å ta igjen timer på grunn av dette.  

 

BESTILLINGSVILKÅR

Avbestilling:

Ved avbestilling innen 24 timer fra betalingstidspunktet refunderes hele beløpet. Avbestillingen må sendes til vår  e-mail l innen 24 timer, så tar vi kontakt. Fra bestillingstidspunktet og senest innen 1 uke før kursstart, (første kursdag i gjeldende periode) kan du ved skriftlig henvendelse til vår  e-mail avbestille kurset. Det gis ingen refusjon, men det tilbys 50% rabatt på påfølgende kurs. Etter kursstart er det ingen refundering av kursavgiften.

 

Refusjon ved sykdom:

Når det foreligger et medisinsk grunnlag for at barnet må avbryte svømmekurset, må en medisinsk begrunnet legeerklæring fremlegges før restbeløpet refunderes. Refusjon for avbrytelse av kurset, gjelder fra dato legeerklæringen blir mottatt hos Babyswim as. Refusjonsgrunnlag gjelder etter våre regler. (Ved behov vil erklæringen også bli vurdert av vår egen lege). NB! Dette gjelder ikke vanlige sykdomstilstander som forkjølelse, barnesykdommer etc.

REFUSJON GJELDER KUN VED AVBRYTELSE AV KURSET.

 

Avlysning av kurs:

Avlysning av kurs i tilknytning til avføring eller oppkast i vannet er, som tidligere nevnt, ikke Babyswim as sitt ansvar. Det vil derfor ikke være mulig å ta igjen timer på grunn av dette. Ved avlysning av kurs forårsaket av tekniske årsaker som skyldes Babyswim as, vil Babyswim as sette opp ny kurstid for å ta igjen tapt svømmetime. Vi vil alltid strekke oss langt for å imøtekomme brukernes behov i spesielle situasjoner, bare spør oss hvis det er noe!

 

FORTSETTE VIDERE PÅ KURS / BYTTE KURSTID / SLUTTE

Kursperiodene varierer fra 8 -10 uker. Sjekk kurskalender for hvert enkelt kurs. Påmelding og betaling vil foregå på vår hjemmeside www.babyswim.no.

 

Aldersregel:

Hovseter: 3 mnd. - 4 år. Når barnet har fylt 4 år må vi dessverre henvise våre svømmere til andre aktører.

Domus Athletica: Aldersgrense 4 år.