Stikket
 
Har du konto? Logg inn - Glemt passord?
Lokaler og basseng

LOKALER OG BASSENGET PÅ HOVSETER


Babysvømmingen på Hovseter har adresse Arnebråtveien 114, og ligger i krysset Arnebråtveien/Landingsveien. Bildet viser parkeringen og innkjøringen, som er fra Landingsveien. Det er også mulighet for å parkere i småveiene langs Arnebråtveien eller langs fortauet mot Rema 1000 i Arnebråtveien.

Fasade fra veienResepsjonDusjenBadet

Under taket ved inngangen er det god plass til barnevogner.

 

Babysvømmingen er i kjelleretasjen. Det er bare å gå ned trappen.

 

Vi selger badebukser og sklisokker for kr. 60,- i resepsjonen, som du kan kjøpe første kursdag. Disse buksene er laget slik at de sitter tett rundt magen og låret til barnet, og ved en eventuell avføring kommer dette ikke ut i bassenget. Det er sjelden at friske barn bæsjer når de bader i basseng, men det er viktig å ha en bukse som sitter godt og er litt gjennomsiktig slik at man fort oppdager om barnet har bæsjet. Barn som har "dårlig mage" eller diaré skal ikke bade. Dersom det kommer avføring/oppkast i badevannet vil rensingen av bassenget ta flere timer og derfor forårsake at påfølgende kurs må avlyses.

 

Vi har store garderober som er innredet for babyer og småbarn. Vi kan nevne: gulv med varmekabler, stellematter, stellebord, lekegrinder, lekekrok, søppelbeholdere for bleier og separate dusjer. Det står lekegrinder i alle dusjrom. Der kan babyene ligge og vente mens mamma eller pappa dusjer. Lokalene rengjøres to ganger hver dag. Garderobene har låsbare skap for oppbevaring av verdisaker. 

 

I bassengrommet finnes det benker man kan sitte på mens man venter på at timen skal starte.

 

Bassenget er ca. 8 m langt, ca. 4,5 m bredt og 1,3 m dypt. Det brukes kun til babysvømming. Her er det stille og rolig for de små babyene. Vanntemperaturen er alltid minimum 34 grader. Vi har høye krav til hygiene og vannkvalitet. Bassengrommet vaskes to ganger daglig. Vi støvsuger bassenget hver dag og tar prøver av vannet hver morgen og kveld. Derfor er det er veldig viktig at alle voksne dusjer uten badetøy og vasker seg med såpe under armer, underliv og føtter før bad.

 LOKALER OG BASSENGET PÅ MARTINA HANSEN HOSPITAL I BÆRUM (VED SIDEN AV BÆRUM SYKEHUS)

 

LOKALER OG BASSENGET PÅ DOMUS ATHLETICA PÅ ULLEVÅL

 

Beliggenhet
Trimveien 4 mellom Ullevål og Blindern i Oslo, rett på innsiden av Ytre Ringvei. Postadresse: Postboks 94, 0314 Oslo. Telefon til resepsjonen 22596950.

 

 P5070407r4

Bassenget er elipseformet og det er god plass til både mor og far på alle våre svømmekurs. Vannet holder 34 grader og det er høye krav til hygiene og vannkvalitet. Det er gode garderobefasiliteter og det står lekegrind i alle dusjrom som barna kan ligge/stå i når mor eller far dusjer.

Det er veldig viktig at alle voksne dusjer uten badetøy og vasker seg med såpe under armer, underliv og føtter før bad. Barn fra alderen 1,5 år bør også dusje.

Her kan man kjøpe badebukse første kursdag til kr. 60,-, samt sklisokker til kr. 40,- av instruktøren.